status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Én tartom továbbra is, hogy kikúrt jó a Doom Eternal (5. pályán vagyok asszem) - néhol tényleg kusza az art, de néhol meg rendesen megbasz :)
    más, mint az első, az is tény... és lehet, hogy az jobb is volt, azt sem tagadom, de ezt sajnos éreztem is, hogy másodszorra nem fog akkora immerziót nyújtani az, amit 2016-ban lepakoltak az asztalra... ugyanez volt a Wolfenstein-nél is, ott is elég meh volt a 2. rész már :\

Nemtom, én élvezem - low ammot nem érzem, pedig hardon (UV) tolom - egyszerűen csak használni kell mindent, amid van (láncfűrész, gránátok,lángszóró,glory kill,blood punch..), és akkor mindened van szinte folyamatosan :) persze néha tényleg agyfasz nehéz tud lenni, de nem annyira vészes..

...na én viszont pl a Days Gone-ról hallani se akarok, nekem abba belecsúszott egy olyan 8-10 órám, de egy életre elég volt :D ott viszont meg én éreztem a lowammot, és hogy semmit se fog a zombikon a vízipisztoly gunplay jelleggel bíró fegyverek :D
    az 500. alkalommal pedig kicsit uncsi már a scrapturkálás animáció a motorháztetőben, meg a benzineskanna vadászat és töltés anim az állandóan kifogyó benya miatt... a bugokról meg ne is beszéljünk, azt mindannyian tudjuk, hogy mennyire siralomház :D
    szal hát na, nem vagyunk egyformák :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.03.22. 14:04:01