status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #100836 Ja, az lehet, hogy az Origin hülyén kezeli, egyszerre kettő és egy játéknak is a rendeset és a trialt :)
Én használhatatlannak nem nevezném, mert nálam több százból annyi játékot érint, amit felsoroltam, mind EA, MS, Sony, plusz az AC2 a régi elcseszettül szinkronizáló UPlay miatt. Ez egy-két százalék. Nálad persze nyilván több lehetne. Szóval ja, nem tud tökéletes lenni, eleve nincs benne a C64-es, NES-es, Mega Drive-os, DOS-os, Win 95-ös, N64-es, PS3-as játékidőm sem, de az a lényeg, hogy a digitális könyvtár már erősen alakul, és innentől egyre jobban összehangolható. Jobb minden másnál, nekem librarynek is jobban bejön a többi kliensnél, mert áttekinthetőbb. Pláne ha achievementekkel meg social témával is összehozható. Na meg install, uninstall, play. Ebből nem mindenre jó az Excel, de nem töröltem azt se. Mindenesetre év végi listában tud segíteni. Hogy neked így jó-e valamire, azt persze neked kell tudnod. Nekem más a helyzetem, eleve van majd' 700 játékuk direktben náluk.
Az AC2-es anomáliád amúgy abból fakad, hogy más platformok nem adnak azért social hülyeséget, hogy X órát elértél benne, a Galaxy a sajátoknál adott eddig is. Vagyis nem rosszul olvassa ki az adatokat, hanem az első szinkronizálásnál tudja kitenni mindhez, hiszen dátumot csak maga tud neki adni. A játékok beszerzési idejénél dettó, hiszen azokat számon tartják a kliensek, de nem kinyerhetők biztonsági okokból. (Mert ugye különböző bontásokban lehet nézni a hozzáadott játékokat, az achievementeket és játékidőt is, az eddigieknek megfelelő torzításoknál sajnos.)