• halgatyó
    #45
    Honna tudod, hogy Kínában mekkora a korrupció? Netán te is...?
    Én még azt sem tudom pontosan, hogy Magyarországon mekkora.
    Ami pedig a kivégzést illeti: mit értesz az alatt, hogy "látványosan" meg hogy "néhány figurát"?
    Kínában a gyilkos Ork Rajmundka nem felfüggesztett börtönt kapott volna! Meg az a két söpredék, akik segítettek lefogni az áldozatot, hogy ez nyugodtabban üthesse, azokat se hallgatták volna el, mint itt.
    Említhetnék még számtalan hasonló esetet, amikor a gyilkosok nevetséges büntetéssel megúszták, vagy pl. rengeteg embert megkárosító majd csődbemenő ál-cégek alapítói behajthatatlanul és büntethetetlenül röhögnek a markukba és élnek a Bahamákon, míg a megkárosítottjaik, DOLGOZÓ EMBEREK, tehetetlenek, a szartörvények és a fosbíróságok a bűnöző disznókat támogatják.

    Nem mondom, hogy Kínában minden szuper, de ott nem a rongy eu dirigál meg a büdös balliberális vörösdannyk redingek tovaris..akarommondani taveresek, martinsulcok és hasonló disznók.
    Kínának joga van támogatni a saját iparát, nem írja elő nekik senki, hogy vágják ki a gyümölcsfákat, vagy hogy rohasszák le és adják külföldi kézbe a vasútjaikat, vagy a repülőtereiket... hadd ne soroljam órákon át, hogy mit jelent az, hogy "nemzeti"... Neeem, nem a mostani kormányt éltetem, ők túl sok hibát követtek már el, csak sajnos nem azért csesztetik őket, amiben hibáztak, hanem azért, amit jól csináltak... és Kínában nem lehetne miniszterelnök egy büdös libatolvaj, és nekik nem a külföld mondja meg, hogy kötelező bevezetni az ingatlanadót és beengedni az összes analfabéta bevándorlót, hogy leszaporodják az őslakosságot és kiszorítsák, megfélemlítsék..

    Az alzheimer problémát pedig majd megoldják. Nekik vannak eszközök a kezükben, nem csavart ki mindent a kezükből egy büdös diktatórikus únió.