• Redwing
  #46
  Benézted. Ebből is látszik, hogy fizika szakosként annyit értesz a politikához, mint Mancsi néni az iPhone-hoz. Elárulok neked egy nagy titkot. Orbán-Mesterházy-Bajnai ezek mind a korrupciót képviselik. Pechedre nem vagyok balos. Bár szerintem fogalmad sincs mit jelent ez szó. Arról hallottál már, hogy hazánkban a rendszerváltáskor a politikai hatalmat átmentették gazdasági hatalomba? Tehát kettő összefügg. Ebben a Fidesz is benne volt.

  Az meg, hogy csökkenő bürokrácia. Most komolyan ember! Képes vagy ilyet leírni? Itt égeted magad? Körberöhögnek a politikai szakon. Ott volt a magas labda a rezsicsökkentéssel, de ezen teszten megbuktál. Mert aki legalább egy kicsit jártas benne azt tudja miről van szó.

  Semmi közöd nincs a politikához, gazdasághoz. Annyit tudsz hogy bal meg jobb.

  Ki beszél itt összeesküvés elméletekről idióta? Voszka Éva mellett nagyon sokan leírták már, hogyan alakult a rendszerváltás. Értem én, hogy szakmailag nem igazán tudsz hozzászólni a dologhoz, a kocsmai stílust már kinőtted, a statisztikákhoz nem értesz, meg amúgy is, francot érdekli a rendszerváltás. De beszólok egy PhD-nek akinek lényegében ez munkája, mert én ekkora arc vagyok! :D

  Tehát még egyszer. Orbán, Bajnai, Mesterházy, rossz! De látom csak a trafik mutyihoz mertél véleményt mondani. Egy mezőgazdasági országban a földtörvény az nem fontos :D Matolcsy meg közgazdászok példaképe szerinted. :) 1990-ig kb 2000 milliárd ft veszteséget okozott Magyarországnak. Ez is le van írva. Nem blogon, hanem az Állami Számvevőszék által kiadott tanulmányban.

  Tehát ezekre a hivatalos dokumentumokra, tudsz valami hivatalost reagálni? Vagy maradsz a kommunistázásnál? Te, az magyar oktatás szégyene.