• sanyicks
    #11
    hát 95%-ban egyszerű munkákra használják az officet. És előfordul hogy pár idiótább cégnél az excelt használják adatbázis feladatokra.
    "Továbbra is tartom azt, hogy rendes, megbízható támogatást csak profi programoktól lehet elvárni, csak ott működik. A szabadmadár dolgok játékszernek jók, de felelősségteljes munkára nem."
    Ezt mondd a linux szervergazdáknak, az oracle-nek, a guglinak, meg a többinek, hogy hülyék mert vindózt kéne használniuk, mert az profin fagy le :)

    "Csak éppen a felsőbbségektől érkező táblázatokat nem volt képes rendesen kezelni. De a régebbi egyszerű doc, rtf konverzióival is meggyűlt a baja"

    Tudod ha én írok egy formátumot amit sehogy sem dokumentálok, és ha nem tudja megnyitni az m$ office akkor ugye leszarozhatom?
    Lényeg pedig az hogy nem a programmal van baj ha rosszul nyitja meg a m$ hulladékjait, hanem a formátummal. Az m$ hulladékjait semmilyen fizetős prgram sem tudja megnyitni rendesen(ugyanis dokumentáció nélkül nehéz), az m$ officen kívül, de annál is gyakoriak a problémák.

    Nem úgy van az hogy mindenki hülye és csak az m$ helikopter.

    Az elméleted már ott bukik el, hogy az m$ profi fizetős cuccai általában akkora hulladékok hogy messzeföldön híresek. Jó példa az IE, a windows media player, vagy maga a windows, és szerintem a .net is nyugodtan nevezhető hulladéknak, bár a c# maga nyelv nem lenne olyan rossz.