• Komolytalan
    #22
    Enyhe sértetti közrehatás? Ami nem készülhet el - mert normálisan viselkedik a gyerek - az nem kerülhet nyilvánosságra. Enélkül az "enyhe sértetti közrehatás" nélkül nulla, azaz nulla esélye lett volna a "bűncselekmény" megvalósulásának (lófaszt bűncselekmény, csak a felelőtlen szülők szeretnének még 1 kis pénzt a gyerekük halálából kártérítés gyanánt).

    Itt nem arról van szó, hogy a 25 éves nő kivilágítatlan utcán ment haza, mert nem szeretett volna kerülni, és megerőszakolták. Na az az enyhe sértetti közrehatás. Hanem egy olyan viselkedésmódról, ami k.rvára elfogadhatatlan egy 14 évestől. Ha a video/felvétel elkészül, és nincs facebook, csak nyomtató és a vicces ismerősök kiplakátolják vele a kislány környékét, akkor vajon mi lett volna a helyes magatartás? Megb.sszák az összes hirdetőtábla, telefonfülke, fal, fa üzemeltetőt, ha 24 órán belül nem távolítják el (ami egyébként szart se ér, mert mondjuk kirakják éjszaka, akkor 1 nap alatt már úgyis látja minden ismerős)? Ugyan már.

    Itt simán csak az van, hogy van egy sokmilliárd USD fölött diszponáló cég, amelyet jól meg lehet bírságolni (pénz a nagy kalapba), illetve frankó kis kártérítési pert indíthatnak ellene a szülők. A többi csak duma.