• Szefmester
    #18
    Én nem nélkülözöm az empátiát, csak éppen ritkán alkalmazom az emberi fajra.

    Egy kutyát pl még nem láttam öngyilkosságot elkövetni egy sikertelen autókergetés, vagy egy szuka meghágásának kudarca után. (még agresszív kóbor kutyát vagy pitbullt sem)

    Ez a játékok és az erőszak miatti empátiacsökkenés meg bullshit. Vannak olyan erőszakos cselekedet elkövetői szép számmal akik még számítógépet se nagyon láttak, nem hogy folyton azon lógjanak... meg fogsz lepődni.. kockának tartanak... volt aki arról próbált meggyőzni mások hogy agresszív állat vagyok és félni kell tőlem, miközben az utolsó verekedés amiben részem volt az 2006ban történt, és ahol 6an akartak cigit, majd cigire valót zsákmányolni a hülye kis pöcsök kategóriájából. nah akkor most kis is az agresszív állat?

    A tuskók itt inkább azok akik sajnálják ezt a nemnormális plázapicsát. Ha valaki ennyiért megöli magát akkor annak nem kis defektusa van, csak sajnos manapság az ilyen defektes emberek számítanak a normális többségnek.

    Én is buliztam 14 éves koromban, és ittam is jócskán néha... ellenben én voltam az aki az idősebbeket is ágyba rángatta, vagy aki eltakarította a buli nyomait.