1988 1990 1991
  • precise
    #1
    Az Ayrton Senna The Game mindenki számára remek szórakozást nyújthat, melyen a háttérben már elkezdtek dolgozni.

    A tragikus körülmények között elhunyt brazil legenda nevét gyakorlatilag mindenki ismeri, még azok is, akik nem rajongói a motorsportnak, vagy épp a Forma-1-nek.

    A Reiza Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a tárgyalások lezárultak a szükséges jogokat illetően, mely után megkezdhették a munkát az Ayrton Senna The Game projekten. Egyelőre nem sokat tudni a játékról, de annyi bizonyos, hogy az majd a Game Stock Car alapjaira épül.

    Az utolsó munkáik alapján szinte biztos, hogy hc szimulátorra számíthatunk, és nem a Codemasters féle casual vonalat fogja követni a program. Bár a Game Stock Car az igencsak régi rRactor első részén alapul, de már a GSC-ben illetve az utolsó Formula Truck játékukban is megmutatták, hogy képesek komolyan feljavítani a régi Gmotor engine-t.

    A játék természetesen a háromszoros világbajnok (1988, 1990, 1991) pályafutásáról és sikereiről fog szólni.

    A készítők elmondták, ez egy rendkívül ambiciózus projekt számukra, mely sok időt és anyagi ráfordítást igényel majd. A csapat keményen dolgozik, és elmondásuk szerint, ha lassan is, de biztosan haladnak előre. Hamarosan újabb híreket hallhatunk majd a játékról.

    Úgy gondolom ez egy sikertörténet, hisz a csapat modderekből verbuválódott, szóval drukkoljunk, hogy Senna nevéhez méltó játékot kapjunk a kezeink közé, illetve a kormányaink elé.