Ki mi tud erről? Mire jó, s mire nem? Vettétek már igénybe? Vennétek-e igénybe?
  • b-type
    ...nem általánosságban vitatom, de erről nekem az ilyen-olyan vállalati filozófiát tanító habember ugrik le első blikkre.
    A mi cégünk élére egy ilyen ember került, aztán hozta az ismerősét, és még egyet...mind nagyon szimpatikus emberek voltak, na jó egy nem.
    ...csak éppen egyáltalán nem értettek ahhoz amilyen posztot betöltöttek, sorra jöttek a nagyon hülye ötletek, amiket végigerőltettek, aztán hamis statisztikákkal elsütöttek jutalmakért a cégcsoport nagyobb vezetői felé.
    ...mindeközben ilyen kocsi, olyan kocsi, ....már csak hébe-hóba jártak dolgozni.
    ..óriási nyűg az egész.

Leginkább én is azt kifogásolom, hogy egy pozícióra jelentkezőt miért coach tanít be, miért nem az előző jó szakember megfelelő idő alatt...ahogy ez mindig is tök ésszerűen működött.
    Sztem ez egy divatosan hangzó (kinekmi) foltozgatása egy szarul működő cégnek, 12 évig vállalkoztam míg tönkrementem, 3 éve vagyok gyárban,...nagyon nehéz, a bólogató jánosok, a habemberek, és csőlátók, nagyrészük teljesen életképtelen...egy nagy bukszából jön a pénz és alibiznek.
    Őnálló értéket teremtő vállakozásként a töredéküket tudom elképzelni.