• Balumann
    #8
    Nekem az első 1-2 hónapban nagyon tetszett a Windows 8 (leszámítva 2-3 nap megszokási időt, addig még úgy szenvedtem vele, hogy mi hol van, hol kell keresni), jelenleg is azt használom, de azóta én is picit csalódtam benne, az indulás is lassabb lett, még több helyet foglal (42,7 gigát foglal nálam úgy, hogy minden amit lehet másik meghajtóra állítottam, még 36 gigásra telepítettem fel, azóta módosítanom kellett, lassan megint kell ha így halad... :D ), induláskor egy üres figyelmeztetőablak jelenik meg, és több olyan apróbb problémám van programokkal, amik Win7-en nem voltak, nem igazán tudom, hogy a rendszer-e a hibás, vagy nem.
    Ennek ellenére, nekem személyszerint tetszenek az újítások, a Modern UI (start menüt sose szerettem használni igazából), és valamennyivel azért stabilabbnak érzem a rendszert egyébként. De jelentősebb előnye tényleg nincs (kb. amennyi hátrány annyi előny).

    A cikkre is reagálva:
    Táblák szemszögéből én is inkább Android párti vagyok. Nemrég vettem egy Concorde Tab One-t (20e-ért), OTG kábellel simán rá tudok kötni billentyűzetet, egeret, pendriveot, bár azt még nem próbáltam de mobilnetet is simán (USB-st). Nem igazán értem ezt az USB-t miért emeli ki így a cikk. Jó, hogy nem kell átalakító, így viszont nem lehet USB-n tölteni...