Mighty Quest For Epic Loot Alpha Magyar
-
Skill #31 elvittem lvl 9-ig a harcost. azt kell mondjam, hogy ingyenesen majdnem , hogy élvezhetetlen. a felszerelés árak nagyon durvák goldban. (1 nap alatt 1 tárgy árát termeli ki a vár) azok nélkül meg max a gépi városokat tudod farmolni ami nem nagy kaland. mondjuk lehet csak több kitartás kéne , mert már 2 lila cucc is esett, de persze csak az egyik jó a karakteremnek. a vár szerkesztés jó móka. így elsőre azt vettem észre, hogy érdemes arra menni, hogy meghaljanak a kezdők. a tápos karakterek úgy is időre teljesítik és 12 óránként csak 1x rabolhatnak ki. ha viszont meghal valaki a váradban lootolhatod. eddig csak goldot kaptam így de ki tudja.
nálam az , hogy bétában pénzt kérnek a játékostól elégé visszatartó erő.
ez egy online single player game. az meg , hogy a 40euros csomagban tudod csak megszerezni a mágust egy hatalmas nagy ******. 12000ft egy bétáért ? komolyan még hangerőt se lehet állítani!
jó játék lesz egyszer. az 5let remek és a kivitelezés is rendben van.
az a free to play meg nagyon nem tetszik ezzel az árazással. (tom tom csak én vagyok csóró)
ja és nem tudom, hogy van e benne aukciós ház vagy csere funkció de jó eséllyel nincs. ez azt jelenti , hogy ha veszel felszerelést lvl 15-ön. akkor azt lvl 20-on már dobhatod a kukába = byby euro. (persze nem kötelező jobb cuccokat venni)