-
Gary #1586 Nah, most fejeztem be másodszor a DL2-t. Az első végigjátszás normálon volt. Minden bokorba benéztem, ami mellékküldetést kaptam, azt meg is csináltam. Sajnos, két gyűjthető dokumentum elmaradt. Az egyik, mert nem kaptam meg küldetést, a másik talán a bugos túlélő érzék miatt. Nagyon sokszor, nem aktiválódott. Ezt a patch már javította.
Másodjára hardon mentem neki és hogy még nehezítsem a dolgom, csak a sztori miatt kötelező, 3-3 inhibitor-t használtam. Csak a játék végén, a Stronghold-ba sunnyogtam, minden egyéb helyen pofozkodtam.
Mellékküldetésből, 2-t véletlenül, egyet, A Spark of Invention-t direkt, csak a Spark mod miatt, csináltam meg. Amúgy, ez egy mókás küldetés. :Đ
8-as szintből az első csík telt be, és így a szintlépésekkel 200-200 lett a health és a stamina. A fejlődésfa így nem teljes, a combat-ból 5, a parkour-ből 3 hiányzik, de elkölthető skill pontom 2-1 maradt.
113 inhibitor-t találtam meg, ami azt jelenti, hogy minden GRE anomaly, GRE quarantine, metró ki lett takarítva. Minden airdrop megszerezve, így minden fölfejlesztve (UV lámpa, grappling hook, paraglider sorrendben). Minden szélmalom, rádiótorony és közüzem épülete aktiválva. Nem egyszerű, de boost-okkal megoldható.
Három mod, a TIP-ből a Spark, a Shaft-ból a Flame, a Grip-ből az Empowerment maxra rejlesztve. A Korek charm megszerzése után már jobban használhattam és végig megtarthattam egy 8-as szintű Rude Stick-et, ami 415-öt sebez.
A mod-ok mellett még, a Toughness és Endurance booster, UV bar, Medicine, Throwing knife és a Molotov lett maxra fejlesztve.
Ehhez jócskán farmolni kellett. A Muddy Grounds területen, a metrótól északra, egy ház tetején van egy menedék. Amellett, egy törött híd. A ház tövében, egy ventillátor és éjszaka, jó pár screamer. Ki kell robbantani az üldözést, fölröppenni a tetőre a hídhoz és a maxra fejleszett UV lámpával, megcáfolni a fizika egyik törvényét és így kihasználni egy másikat. :Đ
Lényeg, hogy az éppen ugró viral, ha a képébe kapja az UV-t, megakad a lendülete és lepotyog. Mókás ezt látni! Toughness booster-rel, egyszerre több volatile sem probléma. A tüzet nem szeretik, pláne ha kapnak mellé sokkoló nyílvesszőket is.
Ezzel a módszerrel, az X13 dögei is sétagalopp lesz.
Helyenként küzdelmes, de összességében jó és érdekes volt így játszani. Rápróbálok az easy-re is, míg megjön a nightmare mód!
Csak most mit csináljak, 107 fölhasználatlan inhibitorral? :Đ