Mi az élet értelme? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?
  • Zero 7th
    A mindenre nyitottság más szavakkal azt jelenti, hogy nem tudod eldönteni a hallottakról, hogy valóság vagy kitaláció. Vagy nevezhetjük hiszékenységnek is. A hülyeségre való nyitottság nem egy pozitív tulajdonság, bármennyire is büszke vagy rá. És ennek egyébként a tudáshiány és a műveletlenség az oka, ha kicsit is képben lennél a témával, meg a világgal, te is csuklóból ki tudnád szűrni a hülyeséget.
    Egyébként meg még ez a nyitottság is hazugság, mert a tudományos magyarázatra meg kurvára nem vagy nyitott, olyan szinten, hogy egyáltalán el sem olvasod, mit mondanak erről azok az emberek, akik ezzel foglalkoztak egész életükben, meg azért kapják a fizetésüket, hogy értsenek hozzá.
    Téged csak a miszticizáló nethuszárok balfaszsága érdekel, mert az ókori kővágó szuperlézer sokkal izgibben hangzik, mint az, hogy egy ember 10 éven keresztül húzogat egymáson két követ.

És nem, baromira nem véletlen, hogy ugyanazt nyomatjátok, ismerem a forrásaitokat, csak én vettem a fáradtságot, és nem álltam meg a fantáziálgatós hülyeségeknél.