Mi az élet értelme? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?
  • Zero 7th
    Kicsit unom már, hogy mintha egymás klónjai lennétek, sorban, mindig, feszt ugyanazt mondjátok. Nyilván, mert ugyanonnan mossátok át az agyatokat, de én ezt pont leszarom. A normális kérdésedet már vagy tucatszor megválaszoltam az évek folyamán itt a fórumon, mivel szemmel láthatólag "ismersz", ezért nyilván már olvastad is.

Ott van a segged alatt az internet, neked kicsit kevesebb energia utánanézni, mint nekem elmagyarázni. Én közlöm veled az információt, amire kíváncsi voltál, de pont nem foglak győzködni, ha nem látod be, hát a te problémád.
    Egyébként meg a normális eszmecseréből ott szálltál ki, hogy hazudoztál róla, hogy a kőmegmunkálásról nem létezik információ, mert a régészek nem szeretnek róla beszélni. Ezt sok mindennek lehet értelmezni, csak éppen egy semleges beszélgetés felütésének nem. Innentől meg amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten...

Nem, nem vagyok tévedhetetlen, de abban biztosan nem tévedek, hogy egy kibaszott kő megfarigcsálásához nem kell sem high tech, sem misztikum. Egy másik ugyanolyan kő kell hozzá, meg kurvasok munka és türelem, semmi más.