• asgh
    #19
    Ahhoz a limitált adatbevitelhez, ami az átlagemberek 90%-át érintő netes kommunikációhoz szükséges a tabletek, sőt az okostelefonok is rendelkeznek a megfelelő eszközökkel, ezt a mobiltelefonról facebookolók népes tábora bizonyítja.
    Az ennél szofisztikáltabb tartalomkészítés pedig már az irodai felhasználás kategóriába esik, legyen szó céges, iskolai vagy otthoni irodáról, amihez természetesen irodai és nem tartalomfogyasztó eszközök kellenek.
    A nagy kérdés tehát az, hogy érdemes-e összevonni az irodai eszközöket a tartalomfogyasztókkal.
    Ez attól függ, hogy mit értünk "összevonás" alatt.
    Ha pl. az olyan tableteket, vagy okostelefonokat, amik képesek irodai eszközökre dokkolva (monitor, billentyűzet, stb.) egy rendes pc. teljesítményére, tv-re kötve médiacenterként vagy játékkonzolként üzemelnek, leválasztva pedig könnyen hordozhatóak és alacsony fogyasztásúak maradnak, akkor természetesen lehet jövője az integrációnak.
    A mindent önállóan tudni akaró hordozható eszközök azonban mindig is kompromisszumos megoldások lesznek, amik emiatt állandó evolúciós hátrányban lesznek a limitált funkcionalitású, de kompromisszumok nélküli eszközökkel szemben.