• 4DSee
    #26
    Igen, Pl Soros és hasonló nyugati tőkések finanszíroztak kishazánkban weboldalakat. S persze ott voltak s vannak akik hobbiból hoznak létre tartalmat, de ezek amellett hogy szuper dolgok, nem lehet rájuk számítani, mert bármikor megszűnhetnek, bármikor kicsinálhatják őket, és tőke híján rengeteg forráshoz nem férnek hozzá ami pl egy valódi újsághoz szükségeltetik. Aztán Van az a kategória ami azért ingyenes mert épp indulóban van, de ez szintén nem fenntartható.

    Csak akkor kapsz szakmailag és tartalmilag is komoly újságírást vagy bármit a neten (a világban) ha az rendesen finanszírozott. Vagy szerinted lenne Audi A8 ha a kocsikat mindig is ingyen meg hobbiból fejlesztgették építgették volna?

    Elolvastam amit írtál, de talán te is elolvashatnád, ugyanis azzal hogy azt írod "hulladék", minősítesz. S amit te hulladéknak tartasz az lehet másnak jó vagy értékes. S ha egy kijelentés abból indul ki hogy szubjektíven minősítek valamit akkor az egy "nem létező" kijelentés.
    Épp ezért járnak sokan az általad hulladéknak tartott oldalakra mert ők nem tartják annak, vagyis a látogatásukkal szavaznak az adott oldal létezése mellett.