donceleger8#8
Nagyon is jó cég, kifejezetten örvendetes hogy nem azt a bugos, optimalizálatlan fos android rendszert erőltetik, aminek gördülékeny működéséhez még a 4 mag is kevés. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam az androidról.
Nokia N8-ról váltottam, eleinte gondolkoztam mi legyen, de aztán megvettem a Lumia 920-at. Most már eleget használtam ahhoz, hogy ki merjem jelenteni, hogy nagyon jó. Minden megvan benne, ami kell egy mobiltelefon használatához, sőr azon felül teljesít, pl az ingyenes és kiváló navigáció, a kamera - noha nem ez az elsődleges szempont, mert fényképezésre ott a bridge gépem, de azért néha jól jön, ellenben a videózás a full hd-ban az optikai stabilizátorral, az köröket ver bármelyik más telefonra.
Külön kamerát vegyen az, aki zoomolni is akar, a többieknek több, mint kielégítő a telefon tudása.
És még a rendszerről nem is beszéltem. Kifejezetten kellemes használat jellemzi, asszony androidos telefonja mellett ezt bőven tapasztalhatták. Egyszerű, letisztult és nagyon stabil. Egyszersem fagyott, nem akadt. Ezt csinálja meg egy androidos teló, elég lesz csak 4-5 napig, azt hiszem az is igazi kihívás neki.
Nagyon is jó úton halad a Nokia, a tervezők is odafigyelnek, hogy egyedit alkossanak, gyönyörű Telefonok ezek és minőségi, nem úgy mint pl a Samu csucsmodellje az s3 és hamarosan az utód s4, ami egyébként ugyanúgy néz ki, grat a tervezőnek, és műanyag vacak a háta.
Szerintem elég sokan veszik és sikeres ez a vonal, csak így tovább.