#12"Az android remekül elfut gördülékenyen 2 magon is."
Szerintem nem teljesen ugyanazt értitek/értjük a gördülékenység alatt. Nézz meg egy iPhone5-t, vagy bármelyik Windows Phone-t, azok gördülékenyek. Android eszközből még nem láttam olyat, ami fél perc nyomogatás után ne akadozott volna egyszer-kétszer, pedig GS4 (amely annak ellenére, hogy kb ugyanúgy néz ki, mint a 3, furcsa módon egész megkapó lett) és Xperia Z is volt a kezem között. Elvileg szerdán érkezik meg a Nexus 4-em, kíváncsi leszek, az hogy fog teljesíteni, mert ugye máshol mindig rá lehet fogni az ócska gyártói rendszerekre:)
OS felülete ízlés kérdése, nekem speciel bejön a flat design, hipermodern érzetet kelt az egész. Készülékekből is bejön a színes - Lumia 800-am is cián színű volt:) - de ha te jobb szereted a konzervatív megjelenést, bármikor választhatsz feketét vagy fehéret, csak mellette több lehetőséged van.
donceleger8:
Jól rémlik, hogy pár évvel ezelőtt még te is azt harsogtad, hogy a WP-vel eljön a vég a Nokia számára, és hogy Symbian-nal kellett volna maradniuk? Mi változtatta meg a véleményed? Komolyan.
fergusonpapa: még jó hogy nem akad egy 16 színt használó telefon :D (de sajna még igy is szokott) :DD
Szerinted egy számítógépnek számít, hogy az általa kirajzolt 24 bites bittérkép 6 vagy 24 millió színt használ? Ráadásul a WP tile-jai animálódnak a többi rendszer ikonjaival ellentétben...