• sonajdoba
    #13
    hat mindenkinek lehet valami véleménye ezekről, ahogy az előttem szolok is elmondtak az éremnek két oldala van.

    saját példámból tudok kiindulni. gyerekként (10-16) evésen sokat játszottam verekedős agresszív játékokat és rengetek bunyós filmet néztem. és annyira fel voltam pörögve mindig, hogy az utcán kepés voltam verekedni ha valakinek nem tetszett a kepe. sokszor szétrúgtak a seggem. leültem és elgondolkodtam kipróbáltam mi lenne ha nem játszanék, nem néznek verekedős filmeket és mit adj isten úgy kimaradt a verekedés az életemből mint ahogy abbahagytam a játékokat és az bunyós filmeket, egyik pillanatról a másikra. helyettük inkább stratégiákat játszottam, meg uncsi varos építőseket.

    a másik példa valamikor a hi5-on, iwiw-en éltem, rengeteg időt töltöttem ott. lassan tönkrementek ezek az oldalak, jöttek az újabb és újabb közőségi oldalak, de azokra mar nem jelentkeztem és ma már nem vagyok egyetlen közőségi oldal tagja sem és mégis élek és minden fontos információ eljut hozzam ami engem érdekel.

    a TV-rol is ezt tudom mondani. sok időt töltöttem előtte. mar 3-dik éve nincs TV-m és minden hírt tudok.

    igaz mindezekről ahogy lemondtam hiányzott valami így kiválasztottam pár oldalt ahonnan minden nap elolvasom azokat a híreket amik érdekelnek és mar ki is van elégítve a hiányom.

    egy szóval ill. többel. ha van az embernek esze egy kicsi is, el tudja dönteni, hogy az neki jó vagy nem jó. nekem az nem volt jó, most jó megnősültem jön a gyerek családos ember vagyok és boldog amit semmilyen közőségi oldal sem tud megadni.