• Macropus Rufus
    #23
    SSD véleményem szerint os tárolásra tökéletes. Gyors indulás stb.
    Adattárolásra - jelenleg - még nem megfelelő, mert kicsi, drága és a technikai megoldásai magába hordozzák, hogy nem lehet 100%-ban kihasználni (gy.k. egy 128Gb-os SSD csupán 15-20%-al kevesebb és nem is ajánlatos áttlépni ezt)
    Ua. itt vannak a küszöbön a 4k tévék és hamarosan a 8k tévék is jönnek. Most egy BL FullHD 3D film ha backup készítenék róla olyan 50Gb körűl van. Jönnek a játék programok amik szintén ezen a méreten fognak mozogni. Az SSD drágább lesz mindíg is mint egy HDD, és kisebb tároló kapacítással fog bírni. Mondjuk azt, hogy célorientált lesz. :) Ott ahhol meg fontos az adatbiztonság egészen biztos, hogy nem lesz SSD, még HDD sem. Ott lesznek a méregdrága backup rendszerek MO egységekkel meg terabyte-os Ultrium (írhattam volna más tis, de most pont ez van elöttem az asztalon :) ) meghajtók.

    De majd az idő eldönti. Sajnos a HDD-k az utóbbi időben pusztúlnak mint a legyek. Nálunk az i7-ben már egy sor vinyó csere volt (tükör egyik felét már lecseréltük) Régi vasak még egészen jól bírják. :(