4x űrstartégia
  • Masakari
    Hát nekem tegnap este óta tartó teszt alapján még mindig furcsa,elég sok dolgot nem értek és nem is találok meg se az info-ban se wikipedian...

Kezdve:
    -Az megvan,hogy hogy kell a ground troopokat fellőni az űrbe de támadni nem tudok velük,csak keringenek az ellenséges bolygó körül támadás nélkül,és nem tudom vissza/el foglalni az ellenségtől.
    -Nem találom,hogy lehet magamtól Hiperűr utat kiépíteni amit az ellenség csinálni,csak AI-t bekapcsolva csinál magától(ugye a színes csík a bolygóid között).
    -Szállító hajók hülyék. Ha meg meg akarom adni melyik szektorban közlekedjenek akkor nem tudom azt az ablakot bezárni csak ha törlöm a parancsot(LOL),maguktól meg mennek összevissza és gyakran kihal a kolónia mert nincs kajájuk(epic).
    -Iszonyat belassul a játék ha már "sok" hajó van a képernyőn.
    -Diplomácia/kémkedés szintén átláthatatlan jóformán. Kémet csak trainingre tudom küldeni, diplomáciába meg halálba fenyegetnek mindennel én meg hasonló opciókat még csak nem is látok. De vicces,hogy mikor alig van valamim mindenki a barátom akar lenni :D

Hirtelen most ennyi jut eszembe... Amúgy jónak tűnik a játék,de valami jobb info részt tehettek volna bele vagy nem tudom. De egyenlőre amennyit átláttam belőle,nekem még mindig az Imperium Galactica 1-2 marad az etalon szerintem