12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • hoffmann14
    The Sims 1: Erről nem igazán tudok értékelést mondani mert én elég későn kezdtem vele játszani talán a Vacation kiegészítő megjelenésétől. Szerintem 8/10

The sims 2: Na ez volt az ami nekem örök kedvenc marad. Rengeteg jó kiegészítő érkezett hozzá. A kedvenceim az Seasons,Pets,Bon Voyage,Apartment life. És úgy majdnem az összes :D. Bár a töltőképernyők elég idegesítőek voltak. 10/10

The sims 3: Szerintem a második legjobb sims játék. Talán a legnagyobb pluszt a nyitott világ hozta, az hogy mindenre képes voltál töltőképernyő nélkül úgy alakíthattad a várost ahogy neked tetszik. Tetszett hogy végre a szomszédhoz is át tudok menni töltőképernyő nélkül. A kiegészítők egy kivételével mind jók. A Worl Adwentures az ami nekem nem jött be. Én olyan nyaralós kiegészítőt vártam helyette egy totál értelmetlen dolgot kaptunk, persze a három város elég jól néz ki. De a lagolás miatt 9/10

The sims 4: Hát eddig elég gyenge :/ A sim létrehozás az szerintem jó azzal nincs probléma és nekem az építkezéssel sincsenek gondjaim így ezek szerintem jók. A személyre szabás hiánya viszont már kiábrándítók! :/ És akkor a játékmenet nos az elég gáz. A terület nagyságával az ember még megbékül mert úgy is jön majd több város később. (Legalábbis remélem :P) De az hogy még ahhoz is töltőképernyő kell hogy a rohadt szomszédhoz átmenjek na az egy VICC!! Jo hogy már az éjszakát nem töltőképernyővel oldották meg. egyszerűen óriási visszalépés a sims 3 után! Emlékszem még a sims 3-nál panaszkodtak hogy a simek gumiszerűnek hatnak akkor kérdezem itt milyennek hatnak? :D A járás típusok 2-3 kivételével mind nevetségesek! Sajnos ez a játék számomra elég gyenge lett! Ha a pontozásnál figyelembe veszem hogy alapjáték akkor is csak 4/10