12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • botyika
    végre kipróbáltam én is. hát... még csak egy estét játszottam vele.
    először csináltam 5 bűnöző-gonosz fazon +1 romantikus nő egy házban. házról leszedtem az ajtót, hogy ne tudjanak kimenni. irányításba nem nyúltam bele, csak néztem. bünözők nem csináltak semmit, csevegtek a nővel, aztán ennyi, végül valamelyik felgyujtotta a tűzhelyet, mire mindenki megmerevedett ott ahol volt, megvárták míg leég az egész ház és egyenként mindőjüket eléri a tűz aztán meghalt mind.
    round2: ugyanez a felállás, bútorozatlan házban étlen szomjan. elég sokáig bírják. tojni nem tojnak, csak odahuggyantanak néha a padlóra, ágy híján a földön alukálnak. nemi erőszak itt sem történt. kissé életszerűtlen. jó sok idő kell nekik mire éhendöglenek. beraktam egy vécét meg egy fridzsidert, így a végtelenségig kihúzzák.
    round3: csináltam egy normális embert, összejöttem egy csajjal az első beszélgetésnél, egy kicsit cheteltem vele neten, második találkozásnál ami randi volt, megkértem a kezét, rá egy percre feleségül vettem, rá egy percre már hozzám is költözött és elkezdett játszani a számítogépemmel. na ez már életszerű. de kb nem igazán jellemzi őket a felhőtlen szerelem, mert ha nem nyúlok bele kb nem is beszélnek egymással, nemhogy szexelnének.
    megpróbálok vele normálisan játszani ma, de egyelőre nekem ebben semmi életszerű nincs... az meg nagyon idegesítő, hogy rohadt gyorsan telik benne az idő, főleg ha átmész egy utcával arrébb időben levon egy csomót. semmire nem elég egy nap.