12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Mike
    sims1 - irtózatosan gyenge grafika, most nem emlékszem pontosan volt-e benne öregedés vagy sem. gyerekek voltak, buta állatok. arra emlékszem, hogy a simem eljárt a stúdióba felénekelni a számokat amit aztán játszott a rádió is.

sims2 - mérföldekkel jobb grafika, tánc, pattanások, szerethető simek. kommunikáció a játékossal. el lehetett menni étterembe. lehetett csinálni éttermet, üzletet nyitni. keményen meg kellett dolgozni azért hogy előrébb juss, pl. volt egy családom akik a nulláról kezdték, és bizony rögös volt az út míg a település leggazdagabb családjává váltak. Dögunalom? Próbálj meg egy éttermet nyereségesen vezetni a 2-ben? Egyetem? Oda két sráccal mentem akik jó barátok voltak, emlékszem egymás csaját dugták az egyik a jakuzziban a másik a liftben mindezt lebukás nélkül. Az üzleti kieg szuper volt, a bulis kieg dettó, a 3-ban nem lehetett olyan szuper bulikat csapni, együtt táncolni mint a 2-ben. A 2 nem abból állt, hogy eljárok dolgozni, napi 3 órában. tök jól lehetett benne építeni, windkeeper ablakok,

3. gumiemberek, nagy felfújt fejekkel. grafika csalódás volt. igen, egy bughalom, de nraas-szal játszható. jó kiegek, állatok, természetfeletti népségek, érdekes egyetem, szuper jövő, érdekes kalandok, kina, közdősport, alkimia. lehetett héderezni a parkban, a könyvtárban tanulni, edzőteremben fürdeni, parkban aludni, pénz és munka nélkül elleni. vagy sokat keresni, cuccok eladásával, meteorit kövek törögetésével, midas touch. itt sem kellett dolgoni, ha nem akartál. túl könnynen lehettett barátkozni az igaz, és nem permanensen a mikromanagementre kellett koncentrálni, ezzel együtt enni, wc-zni, aludni kellett.
    nem tudom milyen félistenről beszélsz.
    szuper építkezés ebben is

évekig játszottam a 2-vel és 3-mal, rengeteg időt eltöltve vele, csak a kreativitásodon múlt mit hozol ki belőle.