Nirz#2258
Az én értékelésem a szériával kapcsolatban:
Sims 1 (kedvencem):
Évekig függő voltam.Nagyszerű hangulata volt .Nehéz a szükségletek fenntartása .Szellemek ijesztőek voltak .Nagyszerű játékmenet elsősorban hogy mennyire jól jellemzi az emberek többségének mindennapjait,nagyrészt munka minimális szabadidővel,mire ember letudd mindent van néhány szabad órája . Jó kiegészítők : A legjobb mágia kiegészítő , vakáció elfogadható, szupersztár kiváló stb 10/10
Sims 2:
Pár hónapig kötött le néha visszanéztem pár hétre új kiegészítővel .Semmi extra hangulat terén . Nagyon könnyű sikeresnek lenni szükséglet fenntartás hasonlóan. Szellemek nem ijesztőek többé inkább idegesítőek . Sok ostoba mikro és még mindig idegesítő töltőképernyők,kimozdulás esetén .Aspirációs pontokból jutalmak ELAVULTTÁ teszik a szükségleteket... .Haszontalan kiegészítők borzalmas bugokkal , mágia teljesen haszontalan,vakáció unalmas miért menne mikor a legkeményebb munka napi 8 óra 5 nap munkaidővel....A többség 4-6 óra 3 munkanap és nem mintha sok lehetőség lenne vakációban, egyetem dögunalom időhúzás majdnem annyi mint a felnőttkor (24 sims nap végigtolni!) egyedül évszakok hozott pozitivat stb.6/10
Sims 3
Csak 1 hétig kötött le.Semmi extra hangulat,sőt inkább nagyon idegen fura érzés játszani .Nem létező nehézség . Szellemek viccé váltak .Nem létező nehézség unalmassá teszi a játékot .Szükségleteket szinte teljesen leszarhatod , később ahogy sims fejlődik félistenné válik,akinek majdnem abszolút minden szükséglete nullázódik .TEchnikai problémák,mint pl csak moddal játszható hosszabb ideig a játék stb Néhány jó újítás főleg építés terén de összeségében nem elég ha maga a játék unalom .6/10