12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • MoRT2195
    Ti nagyon nem vagytok képben a dolgokkal, tisztázom ezeket nektek, hogy megértsétek. :)

- Lesz falhúzás, az előre elkészített szobák csak opcionálisan választhatóak.
    - A gyerekes videónál ott van a leírásban, hogy a legalacsonyabb minőségű felvételt használta (ezért olyan pocsék a grafika és ezért kidolgozatlanak a tárgyak).
    - 0:25-0:40 között nem lefagy a videó, hanem megállítja a játékot, csak mi a kijelzőt nem látjuk.
    - A 15. percnél lévő akadás az valóban akadás. Na de melyik játékban nem volt még ilyen? Főleg, hogy ez még nem is a végleges változat. Valamint nem biztos, hogy a játék akadt, lehet, hogy a videófelvevő hülyéskedett, vagy bármi egyéb.
    - 8:23-nál nem teleportál, hanem belepörget a játékba, és szemmel nem látható gyorsasággal megy oda. (De ha a youtube-on lelassítod 0.25-re a sebességet, akkor láthatod is, hogy odasétál, nem pedig teleportál.)
    - A grafika pedig azért maradt majdnem a régi, valamint azért "csak egy kis szelete lesz játszható az adott területnek", mert a legtöbb Sims játékos nem épp egy hardcore konfigurációval rendelkezik, hogy a BF4 szintű játékok fussanak. Ha a grafika nagyobb lenne, vagy több elemet kéne egyszerre betöltenie a játéknak, akkor jelentősen nőne a gépigény, és jelentős bevétel kiesésük lenne.

Tehát ezekbe a dolgokba indokolatlanul köttök bele. Először nem akartam ide írni, de aztán láttam, hogy csak sorra halmozzátok fel itt a dolgokat, amik nagyon nem igazak, és gondoltam jelzem, hogy ez nem így van. A többibe nyugodtan belelehet kötni, de valótlanba azért nem kéne. :)