• Vol Jin
    #91
    "Amint pedig alább levezettem a matematika valószínűségszámítás nevű részével, - tudod, amihez olyan hülye vagy , mint a DÖNGÖLT AGYAG, - hogy nemhogy a Föld kialakulása után 80-100 millió évvel, de 10 kvadrillió év alatt sem túl valószínű esemény egy ilyen struktúrájú szerkezet sprontán létrejötte.
    "
    Kiszámoltad, hogy a DNS hosszúságának megfelelő bináris kód mekkora, ezt beszoroztad a fénysebességgel, és ebből levontad, hogy nem alakulhatott ki spontán egy ilyen DNS. Most ehhez csak gratulálni tudok. Nagyobb marhaságot nekifutásból sem tudnék kitalálni.

    Másrészt senki nem állította, hogy a mai DNS-ünk csak úgy hipp-hopp spontán összeállt. A legvalószínűbb feltételezés szerintem, hogy a kezdeti tíz-húsz atomból álló molekulákból összeállhatott egy néhány száz atomból álló önmagát sokszorostó molekula, aminek az áldásos önreprodukciója folyamán született néhány selejtes, és a selejtesek, pontosabban az eredetire csak hasonlító molekulák némelyike annyiban maradt, némelyike meg folytatta a saját másolatainak sorozatgyártását, és elindult közöttük egyfajta idézőjeles verseny. Tehát nem hipp-hopp összeállt a mai DNS, hanem kifejlődött.

    Ne strapáld magad azzal, hogy visszaakasztod a lemezed, de hát hogy nem állhatott össze spontán a mai DNS, mert ezt senki nem állítja, csak azt, hogy kifejlődött.

    Mint az egyszeri iskolás játék, ahol körbe ülnek a gyerekek, és egymásnak mesélnek egy történetet úgy, hogy a szomszéd fülébe súgják, amit hallottak a szomszédtól. Az első, aki kitalálta a történetet, meglepődik, hogy milyen valószínűtlennek gondolta volna, hogy amikor az utolsó hangosan elmondja a történetet, az mennyire más. A Pistike elment gombát szedniből az lesz a végén, hogy a Julika biciklizik.