• BalniBalage
    #88
    fehérfelhő @ #87:

    alább leírtam, de most leírom mégegyszer:

    azon roppant egyszerű oknál fogva, mert a legegyszerűbb eukarióta egysejtű amely, már képes önmaga 100%-os reprodukciójára, 500 ezer AD-GC pár óraműpontosságú elrendeződéséből áll. Spontán , véletlenszerű kialakulásáról beszélni, olyan, mintha azt állítanád, hogy a facebook szerveroldani programja, ömagától , spontán lekódolódott, puszta véletlenségből.

    És az az egy óraműpontosságú , működő 500 ezer soros program jött létre , mind a 2 az 500ezrediken féle pszeudorandom bithalmaz közül , amelyek közül egyik sem működik, és semmit se csinál, nemhogy önmagát nem reprodukálja.

    Egyszerű valószínűségszámítás, még csak nem is kell hozzá magas szintű matematika , meg imaginárius számok..

    Adott 10^80 számú proton jelen Univerzumban, és 13 milliárd év rendelkezésre állási idő, ebben a méretű és idejű térben egyszerűen fel lehet állítani, mekkora valószínűségi esélye van egy olyan eseménynek , mint a működő és önmagát reprodukálni tudó LEGEGYSZERŰBB eukarióta felbukkanása, és itt kapod meg azt az eredményt, hogy 1:10^200.000.000 -hoz.

    Azt kéne felfogni, hogy a szerves anyag és az élő "anyag" között ÉG ÉS FÖLD a különbség, a kettőt egy napon se lehet megemlíteni, példa: olyan mintha azt állítanád, hogy az aranyrúd, vagy a sziliciumpor, az már számítógép, hiszen a számítógépben is van arany, meg szilicium.

    A tudósok laboratóriumi körülmények között , mesterséges őslevesben maximum néhányszor tíz atom nagyságrendű szerves anyagot voltak képesek megalkotni, az élő anyag pedig 100 millió atom óraműpontosságú kapcsolódásából jön létre..