• halgatyó
    #15
    Már megint kiagyaltak valami szart, ami nekünk biztosan nem lesz jó, arra mérget vehet bárki!
    Először is, itt hatalmas nagy zsuga van a háttérben. Azt a rengeteg (több millió) "intelliges" (b**a meg a k**a annyát aki ilyeneket b**sz a nyakunkba) mérőórát le kell gyártani, méghozzá x évente, mert az élettartama korlátozott, aztán hitelesíteni kell, ahhoz pedig időnként leszerelni... dőlni fog a lé valakikhez.

    Ezek helyett a kib**ott szarok helyett lehetne sokkal értelmesebb, hasznosabb, szükségesebb dolgokat is gyártani! Például több MR és CT vizsgálóhelyet, hogy ne kelljen hónapokig vagy évekig várni egy vizsgálatra, még úgy is, hogy az orvos csak kenőpénzért írja fel azon betegek HARMADÁNAK, akiknek szüksége lenne ilyen vizsgálatra...
    És még ezernyi, 100szor hasznosabb cucc gyártására fordíthatnák a kapacitásokat.

    Azért vagyok dühös, mert abban biztos vagyok, hogy ez a szar hozzánk is be fog jönni. Az elmúlt 23 évben csak a szar jött be nyugatról, a jó dolgokat gondosan kiszűrték

    Ja, és azt, hogy majd a akások fognak energiát termelni... ezt az egetverő baromságot már sok helyen olvastam olyanoktól, akik még egy fél kilowattórát sem termeltek.
    Nem árt tudni, hogy ilyesmivel már a nagy Mao elvtárs (már akié) is megpróbálkozott, csak ő az acélgyártást akarta fellendíteni... tanulni kellene a történelemből.