Babás fotózás átverés!!!!
-
Dodo55 #53 Persze, sőt megkockáztatom sok-sok ország népéhez képest azért mi egész tudatosnak számítunk.
Én csak azt mondom, hogy külföldön nem akkora érvágás egy-egy ilyen átverés az áldozatoknak, de hogy itt Magyarországon ekkora "nyomorban" (még ha azért ott nem is tartunk, hogy szó szerint éheznénk, de az átlag európai életszínvonalhoz képest sehol nem vagyunk) is van pofájuk egyes cégeknek trükközni az felháborító.
Persze valóban kell ehhez az áldozat gyanútlansága is, én ma is pl. a bankban betűről-betűre elolvastam mit írok alá (holott csak egy eljárási felhatalmazáshoz vettek tőlem aláírásmintát és pár alap adatot gyakorlatilag szimpla űrlapokon), szemmel láthatóan fel is vittem az ügyintéző vérnyomását mert a második papírnál már előre mondta pontosan mi az, de én azért is végigolvastam mindet, ez így működik és kész :D
Na mindegy, a lényeg, hogy azért a hiszékeny emberek átverését is ugyanolyan társadalomra káros cselekedetnek tartom, mint ha engem, nagyon tudatos és figyelmes embert próbálnának meg hamis "bizonyítékokkal" (mert máshogy kizárt dolog, sőt úgy sem garantált siker) megvezetni.