banner
  • Balázs 17
    #1270
    Vártam már, hogy kiadják steamre a 2.részt, egyszerűen az MS store verzió nem vitt rá, hogy játszak vele. Kipróbáltam anno, amikor olcsó volt a gamepass, de második indításra eltűnt a mentésem...
    Nos ide már belepakoltam vagy 40 órát soloban, szerintem nagyon jó game. Persze ez emberfüggő van aki utál egyedül játszani stb. Nekem tökéletes. Eddig apróbb bugokkal találkoztam, néha beakad az emberem egy-két helyre, de ugrálással kijön mindig.
    Hangualata jó, jobb mint az elsőnek, de főleg a kezelőfelülete. A fegyverhasználat is jó, lőfegyverek használata fun. Íj a kedvemcem.
    Éjszaka tud para lenni, az külön tetszik, hogy lopakodni kell

    Negatívumként talán annyit lehetne mondani, hogy a bázisok lehetnének sokkal szabadabban beépíthetőek. Meg még talán, hogy a juggernaut túl erősnek tűnik, bár még komolyabb fegyóval nem mentem rá.

    A daybreak módja is szórakoztató, főleg multiban.

    Annak ajánlott ez a játék aki szereti a túlélő játékokat, némi realitást keres, gondolok itt arra, hogy nem tudsz cipelni a zsebedben 3 szekrényt, nincsenek repkedő zombik, aki szeret lootolni és csak úgy mászkálni. Nem kötelező a missionoket csinálni, engem se érdekelnek annyira, inkább a communityt fejlesztem, néha egy-két szomszédnak, túlélőnek besegítek.