levente68#40
Neked más nem jut valóban, csak személyeskedés, de ha korrekt lennél, tudnád, hogy mennyit szóltam hozzá régebben, csakhogy feleslegesen, mert egy pöcs vagy, így már lemondtam az oktatásodról.
"Fizet neked kvp azert, hogy nyald a segget vagy csak gyakorlasbol csinalod?"
Ne magadból indulj ki, fütyike!
Elmondom, hogyan van ez: az értelmes felismeri az értelmest és az értelmes nem lázad a nála okosabb ellen, mint te, hanem issza a szavait, ami egyáltalán nem szégyen.
Amit te/ti csináltok, az sima vallásháború és semmi köze az igazsághoz és tudáshoz.
Ezt te ráadásul más témákban is eljátszod, amihez szintén nem értesz, de guglizol valami majomságot, amit aztán forrásnak nevezel és azt hiszed, attól lesz igazad, hogy más szavait idézed, közben meg nevetségessé teszed magad.
Jakuza1 említett egyet, én magam is rád szóltam egy másik topikban, ahol erőszakoskodtál a hozzáértőkkel szemben és kiakasztottad őket a bődületes hülyeségeiddel.
Az a baj, hogy te egy tipikus ábrándkergető hülyegyerek vagy, ismerek ilyet, sőt bevallom, kis taknyos koromban én is beleestem ilyen hibába. A te agyad (aminek sérültsége már rég nem kétely tárgya) kitalál valamit, miszerint egy dolognak így, vagy úgy kell lennie és ezt véded a végletekig ostobán, ahelyett, hogy kussolva utánanéznél. Helyette guglizgatsz olyanokat, amiket sokszor magad sem értesz, de az abban levő féligazságok, vagy esetenként baromságok látszólag a hitedet igazolják. Sajnos, néha olyanokat, amikkel értelmes ember nem hozakodna elő.
Mivel te csak a téged igazoló forrásoknak hiszel és egy másik, nálad jóval értelmesebb és tapasztaltabb tényeinek nem, egyszerűen ki kell jelenteni, hogy nem vagy vitapartner, csak egy segg. Nos, ilyenek meg ne is várjanak semmit, legalábbis tőlem.
Nem egyszer derült ki, hogy nem is vagy járatos a dologban, amiben osztod az észt, pl. TiBi-vel te root-olsz és firmware-t cserélsz, meg a többi eszméletlenség, amit nem csak leírtál, de még meg is akartad magyarázni, ahelyett, hogy beismerted volna a nyilvánvaló baromságodat.
Szóval, tessék, itt vannak források, amik bizonyítják, hogy hülye vagy oly sok területen.
További sok sikert a valódi hozzáértők elkergetésében, ahhoz értesz egyedül.
Csak azok maradnak itt, akik szívesen elmondják neked, mekkora barom vagy. Sajnos, ezzel mindenki csak károsodik, ez igaz. Az az ábrándunk ugyanis, hogy kussolj inkább, bizonyítottan nem fog valósággá válni...