Rusy#93
A 71-es hozzászólást olvassa el mindenki, mert erre az OS vitára nem lehet mást írni és ez az igazság szerintem, nekem is androidos a telefonom illetve a tab-om, mert mindenkinek az körülöttem, mindenki arra tud jó programokat abban tud segíteni, de a pc-m ugyanúgy win7, mint nagyon sok embernek, mert azon mennek a játékok, illetve azok a programok amiket használok, azon futnak és kész ennyi, majd ha elterjed a wp8 és mindenkinek az lesz körülöttem akkor az lesz, de ez igaz az Ios-re is valamelyik ismerősöm kért segítséget a baráti körben már nem emlékszek milyen problémával, de senki nem tudott segíteni, mert senkinek nem volt benne tapasztalata, ez ilyen egyszerű szerintem.
Az meg hogy "csempés" vagy az android ikonos, szerintem egy vicc aki ezt nézi, ma már bármilyen témát be lehet állítani, az androidra is van olyan tekerős háttér mint az ios stb, kit érdekel itt nem a kinézeten és a stabilitáson van a hangsúly az első mindenkinél ízlés dolga, tökéletesen stabilnak meg egyik sem mondható