Pukkka#103
Lehet hogy alpári paraszt voltam, de a falu bikája mentalitás távol áll tőlem. Én csak annyit mondtam, ha már fenyeget, adok lehetőséget, hogy beváltsa. Ez a szép ezekben a forumokban, hogy hozzá nem értő emberek írhatnak le tényként baromságokat, fenyegethetik a másikat, mert semminek nincs következménye.
Nem védtem én egyik céget sem, mivel semmi hasznom nem származik belőle. Csupán elszakadt a cérna, attól a sok valótlan hülyeségtől, amit itt 10x ember mindig előad, mikor jön egy hír a MS, WP háza tájáról. Valótlanságokat állítanak, anélkül, hogy utána néznének, foglalkoznának vele, vagy értenének hozzá.
Az, ha valaki leírja, hogy undorító a csempe, hót nem érdekel. Ízlés kérdése. Ha valaki azt mondja, köcsög az MS, köcsög a Nokia, azt is leszarom. Viszont ha egy idióta főiskolás/pék bizonygatja itt, nulla hozzáértéssel, hogy az MS stratégiája mennyire elhibázott, és hogy a kutyának nem kell a WP, az kicsapja a biztosítékot. Mindezt, miközben, aki a mobil iparban él, keres pénzt nagyon jól tudja, hogy a számok, pont ezek ellenkezőjét mutatják. Raktam be egy elég részletes cikket, egy teljesen hiteles forrásból, még arra is lusták voltak, hogy elolvassák, csak szajkózzák a sületlenségeket.