Bitcoin használat,bányászat.
  • MerlinW
    #80
    Az hogy a barátodnak hittél, hiba. Ha pénzről van szó, messze elkerüljük a közeli hozzátartozókat, barátokat, "segítőkész álszakembereket". Az internetnek nem hihettél, mert akkor nem lennél ilyen helyzetben. Nem youtubereket kell meg egyéb idegenek ajánlásait követni, hanem a szakmai irodalmat. Esetedben nem kriptoba fektettél, hanem lottóztál. Tavaly előtt december óta folyamatosan esik a BTC értéke, többek között azért is mert senki sem veszi.
    Bitconnect-et meg már relatív hamar (talán tavaly januárban) botrányok övezték, akkor kellett volna rögtön kiszállni. Mára börtönben van a bagázs. Kriptót mindig Coinbase és egyéb hitelesített társain szabad venni.

    Én anno vettem a fáradságot és rászántam egy napot, elolvastam mi az a kriptovaluta, hogy működik, mik az előnyeig és hátrányai. Én másfél éve abszolút pozitívan szálltam ki a témábó, BTC, LTC és ETH-val "játszottam". Per pillanat egyikkel sem igen éri meg.

    Annak aki sosem tőzsdézett, nincs tisztában a pénzvilág ezen oldalával, az halálra van ítélve a kriptovaluták világában, hiszen utóbbi hatványozottan kiszámíthatatlan, gyakorlatilag óránként kell figyelni és ha úgy esik eladni/venni.
    Továbbá megtakarítást okos ember sosem fektet be, maximum tőkegarantáltan. Kockázatot - ha nem létszükség - "játszópénzzel" vállalunk, azaz olyan összeggel, ami kevésbé hiányzik bukta esetén.

    Ha nem értesz hozzá, vannak ingyenes befektetési tanácsadások, akár privát, akár bankszférában akik abból húznak hasznot, ha neked hasznod van - win-win. Keresel egyet, ő elmondja éppen mibe, hogyan érdemes befektetni és kész.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.01.09. 22:19:42