az ismert Marvel szuper hősök Diablo klónja
  • maffi
    #34
    első benyomások, ha vkit esetleg érdekel a dolog:

    sima hack n slash módi, pereg a loot rendesen, jönnek tömegével az ellenfelek. alapvetően élvezetes az öldöklés, főleg, hogy az instákat kivéve közös világban mozog minden játékos, így nem ritkák a hatalmas csetepaték. venomot (ő az egyik boss) pl folyamatosan farmolják egy jópáran, így ebbe becsatlakozni elég jó móka. ahogy láttam minden felszerelést, fegyvert, stb meg lehet szerezni játékpénzért, csak hősök kioldásáért és extra ruhákért (amik csak látványban eltérőek) kell igazi pénzt virítani. ha ez így marad az elég baráti lesz.

    a küldetések alapvetően elég egyszerűek. "menj ide, öld meg azt; babráld meg a számítógépet, gyűjts x-et y-ból", ilyesmi. haverokkal élvezetes lehet a dolog, egyébként kicsit egysíkú.

    ami viszont borzalmas, az a lag. ha 5nél több karakter van jelen egyszerre a képernyőn, olyannyira belassul minden, hogy a játszhatatlan határán táncol, néhol át is lépi. ez főleg a fent említett venom-szerű, nyílt világban leledző bossoknál zavaró. én pl úgy haltam meg, hogy a hp-m egyszer maxon volt, után hirtelen egy üzenet értesített a rossz hírről. ekkor kb 2 ütés volt a bossban, így viszont lemaradt a lootról, plusz még a küldetést se pipálta ki nekem a program. teszem, hozzá, hogy a gépemnek vígan vinnie kéne, tehát nem ez a probléma.

    ettől eltekintve (már amikor lehetséges eltekinteni tőle) elég élvezetes kis szórakozás, gusztustalan lehúzások nélkül, jól bevált elemekből építkezve. egy próbát mindenképp megér stílus kedvelőinek