az ismert Marvel szuper hősök Diablo klónja
  • Broafka
    #10
    hát ez a szó hagyományos értelmében nem olyan MMO (mint pl a lentebb említett Lineage 2) ahol van egy irdatlan nagy terület, és területekre vannak osztva az ellenségek. Ez inkább olyan, mint egy single-playerből átkonvertált mmo. van 8 fejezet, átlagban minden fejezeten van olyan 6-7 pálya, meg küldetések (egyedül ebben hasonlít a Diablóra, de aki kiírta ezt az alcímet... köze nincs a Diablóhoz, de még stílusban sem) Múltkor kaptuk meg egy patch-csel a 8. és egyben utolsó fejezetet.
    A játék így szánalmasan rövidre sikeredett. Egyedül végig lehet menni a játékon (majdhogynem jobb egyedül menni). Ha a küldetéseket végigvitted, akkor vége van (valamilyen warp mesterrel újra lehet kezdeni bármelyik fejezetet, de nem vettem észre hogy xp-t kapnék érte, szóval értelmetlen az is) szóval ha új hőst kezdesz, nem teremnek újra a küldetések (de ez csak beta, még változhat)

    őszintén, milyen mmo lesz az, ami beta idején, kb 6 órára kinyíló szervereknél (mint tegnap 12 órára nyitott ki) kb 2-3 óra alatt meguntam, és inkább megnéztem egy filmet.
    A játék egyetlen baja, hogy rengeteg ötlet kimaradt... mindenkinek ugyanaz a mozgása van ha azt vesszük, lőnek, van egy 4 méteres előreugrásuk (majdnem mindenkinek, különböző formában) és kb ennyi, szóval az egész egy ujj izom erősítő.