10580146_10152746371488638_6413092946570
 • DantesHUN
  #413
  Hát ez a utolsó rész, jó nagy marhaság lett. Idáig, azért kedveltem a sorozatot. De.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A szökéstől fogva, akkora lejtmenet, hogy az nem igaz. Ekkora ökörséget. Will eleve átbasz mindenkit. Az FBI-t, is és mindenkit. Aztán Red Dragon honnan tudta hogy mikor és merre viszik Hannibal-t? Csak úgy ha Will elmondta neki.
  Aztán. Maga a Sárkány, mekkora egy kicseszett Terminátor már? Lazán lelövi az összes rendőrt. Oké, keménykötésű. És mitől lett profi mesterlövész? Nevetséges, mindenkit legyilkol és a képzett rendőrök és FBI ügynökök még csak meg se tudják sebesíteni!
  Ilyen dolgok a leggagyibb akciófilmekben szokott lenni
  De gagyizás folytatódik.
  Eleve, Hannibal és Will elmennek a ...hova a faszba? Miféle ház az? Mindegy elmennek Hannibal-al a romatikus fészkébe, bort iszogatni. És várják a Sárkányt. Nem ám felfegyverkeznek. Ööö...Figyel minket. Tudom. He?!
  Na és ami ezután jön. Hannibalt átlövi. Willt össze-vissza szurkálja a Sárkány-Terminátor. De hohó Hannibal még keményebb, a súlyos sérülése ellenére úgy harcol mint ha max, a lábujja lenne bibis. Bazdmeg, veséje? Mája? Gyomra? Semmi? Nem nagy dolog, golyót kapni.
  Ez szintén a leggagyibb filmekre jellemző, ahol a szereplő baromira súlyos sérülések után is ugrál. A fájdalom és a vérveszteség elég kellet volna hogy legyen. Jó, Hannibal akkora király, hogy a fájdalmat kizárja a tudatából. Fogadjuk el. De és a vérveszteség? Ha nem akar, nem is vérzik?

  Aztán...Chilton doktor...még hogy a Sárkány...még hogy Hannibal...de neki, a sorozat folyamán, kivágták a belei vagy gyomra vagy milyen egy részét. Pofán lőtték. Leharapták az ajkait. Felgyújtották. És felépül. Végülis, ugyanmár. Mi ez? Bagatelll. Ezen hangosan röhögtem, hogy még mindig él.

  Na de vissza Hannibalra és Willre. Végre hajtanak egy halál ugrást, és mennek Scully ügynök lábát megenni. Átlőtt belső szervekkel, összeszurkálva, egy magas zuhanást túlélve, bizonyára átúszták az óceánt, stb.

  Az a teória, hogy Scully a saját lábát főzte meg: butaság. Levágta a lábát megfőzte és megterített? Egyedül? Féllábon? Ha tényleg igaz, akkor jobban elgurult a készítők gyógyszere mint hittem. Nem is tudom melyik a nagyobb hülyeség, hogy a Will-Hannibal duó túlélte mindezt, vagy a nő a saját lábát megfőzte. Tuti, persze, levágta, befűszerezte, majd felöltözött, és megterített. Fél lábon ugrálva. Hát ez hihető.

  Az igaz, maguk a jelenetek zseniálisan jól néznek ki. A fényképezés gyönyörű. A színészek kivállóak. De a forgatókönyv egy raklap fos, Ez szar. Hülyeség. És ne hogy elkezdje valaki védeni, és megmagyarázni, hogy ezért meg azért, meg nem érted mennyire zseniális...na nem. Ez ZS kategóriás, Film+-os, buta horrorfilemkbe illő történet volt. Ott vannak ilyen zagyva, és ostoba dolgok, meg ilyen jelenetek, hogy átlőtt Hannibal verekszik, meg a Terminátor Sárkány meg hasonlók. Felháborító, hogy a korábban ötletes történetvezetésből ez lett.

  Oké lehet azért mert vége a sorozatnak, és bánatukban az írok bedrogoztak, és ezt írták. Vagy valami meghökkentő fordulatot akartak, hátha emiatt folytatódhat a sorozat.