levente68#26
Nem nagyon értetted meg, amit írtam, de sebaj.
Nem vagy az első, egyszerűbben kellene fogalmaznom talán...
Ezt írtam:
"Ahogy már írtam, nekem az S3 se tetszett és azért vártam ki a Note II-t, mert az egyrészt kevésbé szopott kinézetű, erősebb és jobb. Addig maradtam S2-n, ami sokkal szebb, ez tény."
Elmagyarázom: valóban, egyrészt a kinézete volt, ami nem vonzott el S2-ről, másrészt (és ha értelmezted volna, amiket írtam, felfognád, hogy nagyobbrészt) a teljesítménye nem volt annyira szükséges akkor még, hogy lépjek rá és ne várjam ki a Note II-t. De nem a kinézete fontos nekem leginkább, meg a sok idióta által írt baromságok, hanem egy összkép, amiben kicsit több tényező van, mint a külalak. Nos, ezek alapján bizony ha most nem lenne Note II, akkor szeretnék S4-et, akkor is, ha a formája nem annyira jön be. Remélem, ez már annyira nem értelmezhetetlen..
De teszek még egy próbát, hogy megértsd: nem kizáró ok a kinézet, ha a tudás messze ellensúlyozza, mint ahogy itt egyeseknek...
A gagyi műanyag az erős túlzás, persze kellene tudni, mi nem gagyi egy ilyen beszólás gazdájának...
Kifejezetten jókat nevetek az " Érezni a minőséget már kézbevételkor is. " mondásokon is, bár általában Apple fan-ok szokták alkalmazni.
"Tokot meg hagyjuk mert egy ormótlan telefonra még tokot is rakni... "
Miért hagyjuk? Miért ormótlan? Kicsit olyan savanyú a szőlős duma ez, koma...
"Meg nem azért veszek telefont hogy ronda tokba tegyem. "
Nem kell tokba tenni, senki nem mondta, ha tudsz rá vigyázni, nem is kell. Én mindegyiket tokban hordtam, a Note II az első, amelyiket még előtte egy tartó tokba, ha emiatt hülye vagyok valaki szemében, hát sajnálom, de nem nagyon érdekel.
"Más kérdés hogy egy S3-nak vagy egy Note2-nek lehet szükség van rá hogy szépítse "
Nos, ki is van annyira kész a külalaktól? Na, ugye... Áruld már el, misd van, hadd értesm meg az okoskodásodat, hogy az szép és kell neked, S3, Note II, S4 meg ronda és nem kell? Szánalmas.
"Hardveresen meg annyira nem kiugró a teljesítménye az S4-ek sem hogy hanyat kéne esni tőle mondjuk egy Xperia Z-hez vagy egy HTC One-hoz képest."
Ajjaj, ennek meg azért nézz utána, mert több szempontból butát mondtál... A HTC ott van, de a Sony.... Te persze veheted... Bár előbb nézz utána pár dolognak...
Ha esetleg fair szeretnél lenni, vedd hozzá, hogy az S4 még kiadatlan és messze nem kiforrott a rendszere, így ennél csak jobb lesz!