tomboy013#25
Akkor magadon is nevethetsz egyet =D Mert mint írtad S3-at is egyrészt a külseje miatt nem vetted meg. Az hogy te nevetségesnek tartod más véleményét az meg nem engem minősít hanem téged Kezdem azt érezni a Samsungos híreknél hogy a Samu fanok még az Apple fanoknál is érdekesebbek.
Én örülök neki hogy nem egy cég határozza meg az ízlésemet hanem maga a készülék. Samsungom van jelen pillanatban is amit imádok mert ennek legalább jó az anyaghasználata meg a kinézete is(legalábbis nekem tetszik). Érezni a minőséget már kézbevételkor is. De az hogy egy csúcstelefon olyan gagyi műanyagból legyen összerakva amit 1 hónap alatt szétkarcolsz átlag használat mellett az már gáz(ilyen pl az S3). Tokot meg hagyjuk mert egy ormótlan telefonra még tokot is rakni... Meg nem azért veszek telefont hogy ronda tokba tegyem. Más kérdés hogy egy S3-nak vagy egy Note2-nek lehet szükség van rá hogy szépítse Hardveresen meg annyira nem kiugró a teljesítménye az S4-ek sem hogy hanyat kéne esni tőle mondjuk egy Xperia Z-hez vagy egy HTC One-hoz képest. Meg amúgy is ki használ ki telefonon egy 4 magos procit. Marketing hülyeség... És az ilyen emberek fikázzák az Apple fanokat, hogy milyen elvakultak. Én ezen nevetek jót További jó értetlenkedést a semmiről. Pápá