• levente68
    Szerintem meg te nem leszel értelmes sosem...

Itt nem a Samsung-nak kell észrevennie magát, hanem az ilyen tökfejeknek, akik ilyen tökfejségeket képesek motyogni, no és Apple-nek, aki valóban elindítója volt egy kisebb mobil forradalomnak, mára pedig csak tekintgethetnek, hogy minden beszállítójuk és konkurensük lehagyja őket.

Ha neked a Galaxy, mint egy elég nagy számú telefoncsalád gyűjtőneve, sosem lesz egyedi, akkor nehéz lesz megmagyaráznom, hogy mitől egyedi valami. Egyébként, pont attól, hogy ilyen szopott formát csináltak neki, ami sokaknak egyébként meg bejön.

Anno én is kétségbe estem, hogy ilyen, de még az S3 is jól tud kinézni egy ügyes tokkal, ahogy én is tokba tettem a Note II-t, amiben elsőre fel sem ismerni, milyen telefon.

Na persze, ha menőzni kell....

Mondjuk, a Note II a Protective+ tokban kitűnő rá, de valahogy engem nem ez érdekel, hanem a tudása, az ereje és sokoldalúsága. Nos, ezek valóban nem derülnek ki a kinézetéből, így egy konzumidióta nem is fog térdre esni előtte.
    Szerencsémre nem is ez a célom vele, hanem a használhatóságának élvezése.

"Azon röhögök mindig, h amikor kijött a szifon a nagyképernyővel meg a navi gombbal alul, akkor a samsung is kb ugyanazt csinálta csak a navigomb alul téglalap alakú volt :D:D:D "

Ezt amúgy akár meg is magyarázhatnád, kicsit pontosítva... Mindig? Röhögsz? Min? Kin? Magadon?

Tudod, bár valóban MINDEN mai okostelefon kinézetét inspirálta a szifon, de az igazi dolgok messze nem a hasonlóságban, hanem a különbségekben vannak. Na, persze, az megint csak nem látszik a kinézetén... Hacsak nem kezdjük a további hardware-es gombokkal a home gomb mellett... Szakmailag nem tudsz valószínűleg hozzászólni, így itt abba is hagyhatjuk.

A cikk indíttatása meg valóban szánalmasan kiütközik, biztos nem kapott valaki ajándék kulcstartót...