• farrvince
    #11
    Kedves duke, siralmas, hogy még ma is vannak ilyen emberek mind te!
    Akik szerint vicc a holdra szállás és vicc az egész! Amihez nem értesz nem kéne beleszólj!

    A holdra szállás közben történő rádiózást hallgatta több száz amatőr rádiós is, mivel a NASA szabad csatornát biztosított erre! Ők is megerősítették, hogy a jel irány szempontjából nem a földről, hanem az űrből érkezik! Ismerek is ilyen rádióst személyesen aki végig hallgatta a lészálas közben folyó beszélgetést!
    Másrészt a leszállást az orosz, az európai, a japán, stb űrkutatási hivatalok is követték, ők is megerősítették, hogy valóság volt!
    Ezen kívül a japán űrszondák, amik a hold körül keringenek, képi bizonyítékot is adtak a holdkompok talpainak a holdon maradt létezéséről!
    Ezen kívül ott van meg a lézeres vizsgálat, amit majdnem minden űrkutatási hivatal kipróbált (a holdon hagyott a NASA egy prizmát, aminek tudják a pontos koordinátáit és egyszerűen meglövik a földről egy lézerrel és a visszatérési időből kiszámolják, hogy mennyire messze ment el! Megerősítette több külön álló űrkutatási hivatal is, hogy van egy prizma ott (amit persze oda kelet vinni!)
    Számtalan bizonyíték van arra, hogy nem vicc csak!

    Még tudok mondani neked egy utolsót! Amatőr csillagászként van egy távcsövem és max nagyításon ha szerencsém van néha tudom látni az ott maradt holdkomp talpain tükröződő napsugarakat! Eddig 2-szer láttam!

    Kedves duke, olvass utánna a dolgoknak, nézd meg ezt a filmet (http://hungarian.imdb.com/title/tt0425571/ és ezt http://hungarian.imdb.com/title/tt0425571/)
    Remélem észhez térsz!