• Icegrind
    Azért hozom fel azt általában,mert az egy elég jó statisztika az online játékok népszerűségéről. A népszerűség pedig arányos a felhasználóbázissal. Játszottam vele annó nem keveset, de a community igazán kicsi, egy idő után kb halottnak tűnik az egész. Tegnap adtam neki még egy esélyt így pár hónap kihagyás után. Egy-egy aréna meccsre már 1perc vagy a felett volt mire talált ellenfelet. Kérdem én, miért ölnék időt egy online játékba ha nem mutat a community növekedést? Jó játék, de mi értelme ha nem tudod megosztani a tapasztalataidat, beszélgetni róla valakivel néhány emberen kívül? Sok jó játék van és ami nem tűnik ki a tömegből az feledésbe merül. A hex is milyen jónak tűnt az elején aztán évente 1kieg és 0 játékosbázis, mert rájöttek, hogy neméri meg fejleszteni. Manapság sok jó játék van, lehet válogatni. Nyilván nem akar az ember olyanba JÓ játékba időt áldozni aminek úgy néz ki,hogy nincs jövője. Főként ha áldozhat olyanba ami szintén jó és már befutott vagy van benne fantázia érdeklődnek utána az emberek. Sőt még azt is elé tenném ami egy kicsivel rosszabb, már-már középszerű, de van community és jövője is a dolognak.

Előbb pedig azért hoztam fel,mert mephi írta, hogy rivális lehet a hs-nek. Most őszintén mi alapján lehet megítélni ezt, ha nem a népszerűségi statisztikák alapján. 1-2 hete írtam egy kommentet amiben azt taglaltam, hogy egy játéknak kapásból népszerűnek kell lennie, hogy befusson és bármi szerepe legyen az aktuális toponline játékok mellet. Akkor még open béta volt a legends, de nem nézték, mert nem nyerte el az emberek érdeklődését. Most, hogy kijött jöttek a promoted streamek sorban, akik csak a pénz miatt játszottak vele. Ennek a célja az lenne, hogy népszerűsítsék a játékot. Ha népszerűbb akkor az emberek kíváncsiak és nézik. Na ez nem jött össze, mert ugyan úgy 50-200 néző van. Ha ilyen nevek népszerűsítése mellett nem indul be akkor mikor indulna? Ezek után, hogy lehetne rivális vagy éppen hosszúéletű? Jelenleg számomra úgy néz ki, hogy kiadják ezt a 2 kiegészítőt, de nem lesz belőle elég bevétel és utána jó eséllyel megy a többi kártyajáték után.

Most is kiemelném,hogy remélem tévedek és befut a játék, de számomra jelenleg nem úgy néz ki, hogy jó esély van ennek bekövetkeztére.