• karmacoma
    Szerintem az alapötlet nem rossz. Tulajdonképpen a C'thun a kombódruidra hasonlít a legjobban, csak ennek minden taunt ami a boardon van és több manába kerül. Nekem az a bajom vele, hogy ott marad a (lepucolt)boardon egy ekkora test, így néhány kaszt, aminek nincs hatékony hard removalja nagyon nehezen oldja meg. Úgy lenne balanceolt, hogy csak a battlecryát tápolnák a c'thun lapok. a test maradna mondjuk 7/7 vagy 8/8. Bőven elég lenne a C'thun battlecry + a szinergiára épülő classlapok kombinációja.

Amúgy eddig csak a Rougeban(shadowstep) és a Priestben(10+10+5+5 heal és sw death) éreztem néha megoldhatatlannak ezeket a deckeket. A Druidnak nincs olyan laphúzása és board control lapja, ami hosszú csatákra predesztinálná. A nagy, amúgy semmit nem csináló dögöket nem olyan nehéz lekapkodni a mostani lapokkal.

Hozzáteszem még nagyon "béta fázisban" vannak a deckek, a mostani "meta" nem jelent semmit. Amúgy első plikkre a Paladin és a Rouge dr kombinációk tűnnek iszonyú erősnek. Én ezeket sokkal hatékonyabb deckeknek érzem, mint bármelyik C'thun variációt. Szerencsére az 50 deckes nyitásomból kiesett N'zoth(mondjuk csak ő) egy hirtelen összehányt rugó verzóval még 100%os vagyok, de csak egy 5-ös questig próbálgattam casulaban.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.30. 13:50:42