Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #31146 Ami tökéletesen igaz is, de így, hogy nem lesz mad scientist, nem nagyon látom mit raknék a helyére ezen kívül. Szóval nevezhetjük egy nagyon jó damage controlnak is, amivel nem minden "ősi" archetípusnak lesz ilyen szerencséje.
Tényleg ha végignézem a megjelenés/nax köenyéki top/meta deckeket:
-az unleash Huntert ugye megszüntették
-a Miracle rouge kap egy ütést a Fury nerfel még mielőtt totál leuralhatná a metat(a Violet Teacheres-Cb-s vagy a Malygod verzió anélkül se lesz rossz szerintem )
-a Handlock elveszíti a moltent(cserébe csak a Sámán és talán a Priest tudja hatékonyan counterelni a maradék fenyegetést, pechjére lesz egy pár a ladderen)
-a Midrange sámán visszatér, és erősebb lesz mint valaha
-a Combo Druid megszűnik
-a Control Priest viszont szerintem baromi jó metacounter lesz. Most ugye volt pár szar éve, de a circle+soulpriest újra nullázza az early game-et, kapott egy elég jó heal miniont(míg rajta kívül csak a sámán kapott effektív healt), és mindig is az legocsmányabb countere volt a midrange sámánnak. Azt se felejtsük el, hogy az op laphúzások megszűnnek(Lore nerf, MS rota), míg ő egy jó játékos kezében még mindig végtelen lapot tud húzni, BGH nélkül is van 2 olcsó megoldása a nagy dögökre, és az Entomb is megmarad.
Tippre az első pár héten a Priest, a freezmage és a a sámán fognak tarolni, utána szépen megtalálják a lapok helyét, és totál megváltozik minden(végre). A klasszikus zoora nem tudok mint mondani. Én még az undertakeres ellen igyekeztem nem megőrülni, a mostaniak meg jóval gyengébbek lesznek Jugler nerf után és a 2-4es op fos nélkül.