Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #30177 Úgy kérlek, ha olyanok ellen kell játszani folyamatosan, akiknek fullos a deck, akkor nehéz aranyat gyűjteni. Casualban is olyan deckek vannak, hogy néha inkább megyek vissza rankedre Dr seven ellen küzdeni. Aztán gold nélkül nincs se aréna, se szárny nyitás, se kedv. Abból az 50 packból, meg olyan hűde nagy gamechanger lap nem nagyon esett, az általam választott herokhoz.
Egyszerűen az a baj, hogy a kezdők, meg az évek óta játszok teljesen össze vannak eresztve. Mert azzal nem vagyok kisegítve, hogy játszok 3-at fulldeckek ellen, majd bedob egy nálam is kezdőbbet, azt megverem, hurrá, aztán megint Dr seven és társai 3 körig. És ki ne találjátok, hogy a legendary nem is annyira fontos, mert megszámolni nem tudom, hogy egy Dr seven vagy sylvanas hányszor cseszett már ki velem. Főleg, hogy paladinnal játszok, aminek aztán nem nagyon vannak ilyen esetre jó megoldásai az elején.
És vettem már packot is, ha nem is nagy mennyiségben, bár inkább elittam volna... :D
Egy baj van, hogy nagyon behúz a játék még így is, mással nem is játszok. Twitchen is ezt bámulom állandóan, ha ráérek.