• Pio
    Az alapjátéknál meglévő artokat használtak a warcraft trading card game (WOW TCG)-ből, ott pedig úgy tudom nincs malygos csak kalecgos, ezért az ő artját használták. Igazából mindkettő blue dragon aspect, majdhogynem egyformák, olyan dolog ez, amit ha valaki nem olvas vagy nem kifejezetten lorebuzi nem is vesz észre. Én csak arról tudtam, hogy kalecnek pirosas a szeme, malynak sárgás, most egymás mellé téve a modeljeiket wowmodelviewerrel látszanak más különbségek is, de sose láttam a WOW TCG lapot, tehát én se tudtam volna, hogy a HS-es Malygos kártya rajza eredetileg egy Kalecgos rajz volt. És ha engem, aki ~15 éve wow lore buzi vagyok nem zavar, sőt, fel se tűnt elsőre, akkor... :)

Most már amiről nincs jó képük arra rajzoltatnak egyet, max rajzoltatnak egy új kalecgost, még az is lehet, hogy megcserélik őket, ki tudja, bár meglepne.

Sokkal nagyobb hiba - szerintem - hogy a stampending kodo lapon egy clefthoof van, más faj a kettő, olyannyira, hogy nem is egy bolygón élnek. :) De őszintén bevallom ezt se igazán érzem kezelendő problémának.