• skinnyman
    #20
    Es ezt megis ki merte le? Egy ilyen szar minosegu kinagyitott kep alapjan szazad millimeter pontossaggal (lol?) megmondani, hogy eppen 0,05 mm-el tobbre jott ki az a kiallo kis biszbasz mint lehetett volna? Kicsit se feltuno probalkozas :D Raadasul a merest indikalo vonal (ami mogott biztosan nincs valos meres amugy) lathatoan kilog a levegobe es a telefon annal valojaban vekonyabb - rohej.
    A valosagban a dolog igy nez ki:

    Ha pedig errol nem egyertelmu az igazsag, fordulj szakemberhez.

    Ez a telefon - azzal ellentetben amit megint hazudsz - tavaly juliusban mar biztosan kaphato volt. Tovabbi masik 2 telefonrol, amirol szinten irtam (Huawei Ascend P1s, Fujitsu Arrows F-07D), szinten mind kaphato volt az iPhone 5 elott, es szinten mindenhol vekonyabbak voltak nala - meg a top 3-ba se fer be az iPhone 5 vekonysagban, azzal ellentetben amit te vagy az Apple hazudik, akarhogy is mered.

    Es most tenyleg egy google keresest hozol nagy ervnek "google lied" cimszavakkal, hogy majd magamnak hamozzam ki a millio osszeeskuves elmelet kozul valamelyiket? Mikozben az Apple bizonyitottan rendszeresen milliok pofajaba hazudik bele rohogve? Na jo, tobb szot erre a temara nem pazarlok, ulj vissza a kispadba, egyes.