Jön a Saints Row negyedik része
  • Sir Quno Jedi
    Aki nagyon-nagyon spoiler érzékeny, az ne olvassa!!!! Bár ami tán annak minősül azt a végére hagytam és spoilertagoztam.

Amúgy először nekem sem tetszettek a póverek, mivel alapjában elég gyenguszok és nehézkes velük. Aztán jól feltápolva már kiváló kiegészítői a fegyveres harcnak. Nem helyettesítik azt, inkább csak olyanok, mint egy új fegyó a többi mellé, pl. egy feketelyuk generátor éppolyan pusztító. Lesz is képesség, ami a fegyvereket tápolja fel.

A képességek inkább trükkösek és árnyaltabbá teszik a harcot, hiszen idővel iszonyat utcai csatákat lehet kirobbantani, mint a 3-ban. Így nagyobb "realitása" van annak, hogy mi egyedül is faszajánosok vagyunk ilyenkor. Ámbár én mindig igyekszem 3 társammal lenni, plusz a bandával, jól jön az, pláne ha warden is érkezik.

A szuperhumán harci aréna is nagyon baba, megtanít puszta kézzel és képességekkel operálni. Néha az ellenfeleink is szuperképességeket kapnak, vagy hasonló szívatás van, így szükségünk is lesz rá.

A társaink is megkapnak szuperképességeket ha csináljuk a quest-jeiket és a loyalitás küldijük után nekünk is lehet olyan képességünk akár, illetve harc közben használni is fogják azokat ők is, sőt szuperhős hacukájuk lesz, ami mindőjüknél egyedi és elég povásan festenek benne. :D

Amúgy ajánlott az alapfegyókat jól felfejleszteni (saját upgrade-ből is, nem csak magát a fegyót), így a pisztolyunkat, az SMG-t és az assult rifle-t (esetleg a bészbólütőt, de ez annyira nem lényeges, nem fog nagyon kelleni, csak rövid ideig). Azért fontos, mert lesznek szimulációk, ahol nem lesz szuperképsségünk és olyan is, ahol egy/x adott fegyó lesz majd nálunk, avagy úgy kell megszereznünk és ha ezek az alapfegyók gyengék, akkor szénné szopatjuk magunkat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Vezethetünk majd űrhajót és harci robotot is (power armor :D), de gyakorlatilag mindent ami mozog. Nem feltétlen csak a szimulációban, hanem amúgyis, a sztori függvényében.

Nem árulok el nagy titkot, hogy a játék nagy része a mass effect 2 sémájára épül, ergó csapatot kell gyűjteni, ámde ajánlott először a meglévőknek megcsinálni az összes küldijét, mielőtt továbblépnénk a fő sztoriban.