• MagyaR
    #138
    Én nem rég vettem egy samsung s advancet (szolgáltatónál 33 ezerért!).
    Teljesen meg vagyok elégedve vele. Egyedül az irritál (ami a cs-mobil hibája), hogy nem tudom lefrissíteni 4.2-re (még).

    Felmerül tehát a kérdés, hogy mi az Istennek vegyek 150-200 ezerért csájfont? Viszonylag jómódú családból származok, tehát ha nagyon akartam volna kaphattam volna pl. karácsonyra, illetve most, hogy dolgozok is meg tudnám engedni magamnak, ha nagyon akarnám, de minek...

    Másfelől mind2 márkának vannak előnyei, illetve hátrányai. Arról nem is beszélve, hogy egyik sem tudott/fog tudni az új telefonjával (csájfon 5, illetve majd a samu 4) komolyabb előrelépést mutatni.

    Kicsit kezdenek a mobilok is eljutni a tv-k szintjére. Ott is megtorpanóban van a fejlődés. Valamit azonban mégis csak kell fejleszteni, mert hát ott a konkurencia. Nem teheti meg egyik cég sem, hogy "háááát most inkább ne adjunk ki újabb telót, mert még nem tudunk komolyabb fejlődéseket felmutatni".

    A mobiltelefonok jelenleg 2 irányban fejlődnek leginkább: 1. Hardverileg egyre erősebbek. Ilyen téren azért fejlődött az S4. A kérdés, hogy mi tudja majd ezt kihasználni?

    2. Egyre több mindent magukba integrálnak. Lassan már a seggünket is ki lehet velük törölni wc-zés után :D.

    2.